Alessandro Design - opinii, pareri si testimoniale

Alessandro Design - opinii, pareri si testimoniale

Parerile despre Alessandro Design, ca si despre majoritatea magazinelor online, sunt impartite. Pentru ca e important sa ai incredere cand cumperi un produs, mai ales de pe internet, ne-am gandit sa ne facem o autoanaliza cat se poate de obiectiva.

In articolul acesta vom expune toate categoriile de pareri cu privire la shop-ul Alessandro Design, de la cele mai proaste la cele mai bune. Asa ca te invitam sa acorzi mai putin de 5 minute de lectura, pentru ca la sfarsit sa poti raspunde obiectiv la intrebarea - E bine sau nu sa cumpar de la Alessandro Design?

Ce este Alessandro Design?

In primul rand, ne dorim sa explicam cat mai clar si concis ce este Alessandro Design?

Magazinul nostru online gazduieste o larga gama de produse, incadrate in mai multe categorii, majoritatea categoriilor facand parte din nisa de piata Home&Deco.

Asadar, in shopul Alessandro Design poti gasi corpuri de iluminat, baterii si obiecte sanitare, decoratiuni de interior sau pentru curte, diverse corpuri de mobilier, mobilier pentru gradina, scule electrice, chiar si pompe submersibile pentru puturi forate.

Dupa cum poti observa, Alessandro Design are in paginile sale virtuale o gama destul de larga de produse. Ei bine, in spatele acestui site web virtual, se afla o lume cat se poate de concreta:

- peste 10 000 mp spatiu de depozitare, unde sunt aranjate in ordine mai bine de 3000 de repere distincte

- fiecare reper inseamna un produs, iar fiecare produs are nevoie de un stoc generos, astfel incat noi sa putem onora cat mai repede comenzile clientilor nostri. Iar lucrul cu stocuri atat de mari are nevoie de o organizare cat mai eficienta si, evident, de resursa umana. Asa ca pe langa rafturi si culoare pline de marfa optim aranjata, in depozitul Alessandro Design lucreaza o echipa de 10 oameni, coordonati de 2 supervizori.

- un numar mare de comenzi receptionate zilnic cu siguranta ne bucura, insa pentru a fi aproape de clientii nostri, avem nevoie de un alt departament esential - departamentul de call center, care inseamna o alta echipa de colegi care preiau apeluri, e-mailuri, mesaje sau solicitari adresate pe Whatsapp.

- atunci cand tu intri si te uiti la un produs pe site-ul Alessandro Design, cauti sa ai cat mai multe informatii despre acest produs: lunigme, inaltime, diametru, etc. Ei bine, pentru a pune la dispozitia ta aceste informatii, care sa fie cat mai clare si mai corecte, departamentul de Content este esential. In cadrul acestui departament, colegii masoara, testeaza ,clasifica, fiecare produs nou, pentru a putea apoi urca informatiile pe site - acolo unde le gasesti tu - clientul nostru.

Foarte pe scurt, acesta este Alessandro Design - un magazin online care are in spate echipe de oameni ce muncesc cu seriozitate zi de zi pentru a face posibile, sigure si cat mai simple cumparaturile clientilor nostri! Desi o pagina de internet nu are viata, nu este palpabila si poate naste neincredere - Alessandro Design este interfata dintre oameni si produse reale si cumparatori la fel de reali.

 

Pareri despre Alessandro Design

De-a lungul timpului, am adunat o groaza de pareri, am depasit momente neplacute si ne-am bucurat impreuna cu clientii, am crescut sustenabil si am dezvoltat in permanenta solutii noi la probleme noi.

Pareri contra Alessandro Design:

Magazinul nostru online livreaza sute de colete in fiecare zi. Unele comenzi sunt complexe, cu mai multe produse. La acest volum de livrari zilnice, avem o rata de retur sub 1.5%. Asta inseamna ca din 100 de clienti care au cumparat azi produse de la Alessandro Design, cel mult un client va intampina probleme cu articolele cumparate. Este foarte important de retinut ca un singur client nemultumit ne poate aduce repercursiuni imediat: timp petrecut in rezolvarea cazului, gasirea unei solutii satisfacatoare ambelor parti cat si posibilitatea unei recenzii negative.

Acestea fiind precizate, haideti sa vedem parerile negative despre Alessandro Design, forma si ponderea lor din totalul parerilor transimse prin diverse cai de toti cei care au cumparat si au vrut sa-si spuna parea despre experienta avuta.

- Am primit un produs defect!

Da, oricat de mult ne straduim sa eliminam aceasta neplacere, nu putem fizic testa absolut toate produsele - peste 50000 de produse sunt permanent in depozitul nostru. Exista intotdeauna sansa ca unul dintre aceste produse sa fie defecte - ori din cauza unei deficiente din fabrica, ori ca urmare a unei daune survenite in timpul transportului si a manevrarii.

Statistic, aceasta problema apare la sub 5% dintre toate livrarile noastre. Ce se intampla daca tu esti in aceasta situatie - comanzi de pe site-ul Alessandro Design si la tine ajunge produsul defect? Simplu: iei legatura cu noi, cu departamentul Call Center de care am amintit mai devreme, iar noi ne ocupam sa iti inlocuim produsul cu toata rapiditatea posibila.

Si pentru ca incercam sa eliminam de tot aceasta posibilitate neplacuta, am deschis si un showroom de unde poti veni sa cumperi si sa soliciti verificarea prealabila a produsului, inainte de a-l plati.

- Am primit un alt produs decat cel comandat!

Statistic, aceasta problema apare la mai putin de 2% din totalul livarilor noastre. Mai ales in perioadele foarte aglomerate - Black Friday Alessandro Design, sau Reducerile de Craciun ori de Paste, se poate intampla ca un coleg din depozit sa incurce o comanda cu alta. Totusi, asa cum am spus de la inceput, aceasta eroare se intampla cu o frecventa destul de scazuta - sub 2% din totalul de comenzi.

Daca totusi la tine ajunge un alt produs decat cel comandat, ne contactezi si ne spui ca am gresit, iar noi ne ocupam de trimiterea curierului pentru ridicarea produsului trimis gresit si livrarea produsului pe care tu il doresti. Nici un cost ascuns, nici o alta neplacere, nici un alt risc!

- Produsul nu mi-a ajuns!

Aceasta este o situatie extrem de rara, foarte putin probabil sa se intample! Tot ce este in spatele shopului Alessandro Design, tot fluxul este automatizat, astfel incat a uita sa trimitem o comanda este foarte putin probabil sa se intample. Totusi, daca au trecut mai mult de 4 zile si tu nu ai primit nici comanda nici vreo notificare noua de la noi, atunci iti recomandam sa ne suni. Noi vom identifica comanda ta in sistem si de acolo, lucrurile sunt simple. Putem vedea toata evolutia comenzii tale, de la plasarea ei in sistem, cand au fost produsele luate din depozit pentru ambalare, cand au fost ambalate, cand au fost ridicate de firma de curierat de la noi, unde sunt coletele, etc.

Asadar, in cazul putin probabil in care nu primesti comanda, cu o simpla notificafre catre noi vei primi imediat toate raspunsurile.

-Produsul mi s-a stricat la cateva luni dupa ce l-am cumparat!

Statistic, aceasta problema apare in 10% din toate comenzile livrate. Garantia noastra functioneaza, astfel incat fie il vom repara, fie il vom inlocui cu un alt produs nou. Tinem foarte mult la tot procesul de service/garantie, astfel incat incercam sa solutionam toate aceste probleme in mai putin de 3 zile! Poti compara cu alte companii mult mai mari, si vei vedea ca termenii in care o problema de service se va rezolva tind sa fie mai mari si mult mai mari decat cele 3 zile ale noastre!

Pentru a fi corecti, vom mentiona aici si o alta parere negativa - legata de contextul servie/inlocuire de produse:

- A durat o mie de ani pana mi-au rezolvat problema!

Aceasta nemultumire apare la mai putin de 2% dintre toti clientii nostri! Si cantareste extrem de mult, uneori poate injust, pentru ca, dupa cum bine stii, e foarte simplu de lasat un review negativ si o steluta atunci cand esti nervos!

Noi intelegm insa ca nervozitatea clientului este justa, si de aceea tinem foarte mult la regula de 3 zile de solutionare a unui astfel de caz! Deci in mod cu totul exceptional pot aparea neplaceri legate de service-ul unui produs defect! Noi insa invatam din orice experienta si imbunatatim fluxul pentru a nu se mai repeta o astfel de problema!

 

Pareri PRO Alessandro Design

Sigur ca parerile bune despre Alessandro Design sunt mult mai multe decat parerile proaste! Altfel, am fi dat faliment!

- Super pret!

In primul rand, pretul - este la majoritatea produselor unul corect, cu un adaos destul de mic, astfel incat raportul calitate/pret sa fie unul optim. Si tindem spre un raport calitate/pret de neegalat! De ce e important pretul pentru noi? Pentru ca ne dorim sa crestem de la an la an, nu sa ne imbogatim azi si maine sa inchidem poarta! Pentru ca noi chiar credem ca un business sanatos e unul corect! Si pentru ca punem accent pe optimizarea continua a fluxurilor de lucru, astfel incat sa putem tine costul produselor cat mai jos, chiar incontextul actual!

- Produsele sunt bune si functioneaza bine!

Da, produsele noastre chiar sunt bune - nu o spunem gratuit - ci ne bazam iarasi pe statistica: rata de retur e mai mica de 1.5%!

- Produsele ajung repede!

Intr-adevar, o comanda plasata azi ajunge in mod normal maine la tine! Iarasi te rugam sa ai in vedere perioadele aglomerate, Black Friday Alessandro Design poate coincide cu Black Friday ale altor seller-I, aastfel incat inclusiv serviciile de curierat vor inregistra intarziere in livrarea produselor colectate.

- Seriozitate si incredere!

Cred ca pana acum ai putut sa iti faci o idee despre ceea ce inseamna magazinul online Alessandro Design, astfel incat vom trece cu modestie fara a ne lauda peste acest tip de parere. Doar vrem sa iti spunem ca fiecare client care ne suna multumit si face o noua comanda inseamna pentru noi o sincera multumire!

- Poti sa vezi si sa testezi produsele in showroom Alessandro Design!

Da, showroom-ul nostru din Voluntari este deschis zilnic intre 9-17:20 si sambat intre 9-13:00. Iar daca vrei sa dai o fuga la noi, vei gasi 2 etaje cu corpuri de iluminat, lustre led Alessandro Design, oglinzi cu led si multe altele! Asa ca vei avea de unde alege! In plus, in showroom poti sa si testezi functionalitatea produselor dorite!

- Modele multe, oameni calzi, profesionalism

Intr-adevar, un atu la care tinem si pe care il imbunatatim permanent este diversificarea gamei de produse! La Alessandro Design poti cere candelabre facute la comanda, exact cum vrei tu, oglinzi cu led si diverse functii practice, lustre led de diverse dimensiuni si aspecte, coloane de dus, canapele, mobilier pentru baie si cate si mai cate! Promisiunea noastra este ca vom continua in fiecare an sa ne marim si diversificam gama de produse!

 

Concluzie:

In final, ne dorim sa va lasam pe voi sa trageti concluziile in ceea ce priveste magazinul online Alessandro Design, iar daca deja sunteti clientul nostru, va invitam sa lasati un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti parerea despre experienta Alessandro Design. Orice parere rea ne ajuta enorm sa facem eforturile necesare pentru a remedia imperfectiunile din spatele a tot ce inseamna www.alessandrodesign.ro!

(1) Comentarii

  • Raul Silaghi
    05.12.2023 18:37

    Raul Silaghi

    Felicitări:ptrprodusele superbe pe care le aveți și care chiar arată la fel ca în pozele de prezentare sau dacă nu chiar mai bine , ptr prețurile cele mai bune de pe piață , ptr personalul amabil și foarte implicat și capabil să rezolve orice problemă ,ptr rapiditate expedierii comenzilor !!!! Mulțumim și vă dorim cat mai multe vânzări ????

    Raspunde

Lasa un comentariu