Care este termenul de livrare?

- Termenul de livrare este 1-3 zile lucratoare.
- In cazul produselor tip 'precomanda', termenul poate fi de 2-4 zile lucratoare.
- Produse aflate in depozite externe (inafara Romaniei) au un termen de 4-9 zile lucratoare.

Comenzile plasate pana in ora 14, pentru care exista stoc, sunt predate curierului in aceeasi zi. Peste 80% din coletele predate serviciului de curierat sunt livrate a doua zi.

Aceste informatii sunt disponibile si in pagina de produs, unde este afisata data estimata de livrare.

Care este politica de livrare pentru magazinul online?

Politica de livrare pentru magazinul online este următoarea:

1. Livrare pe tot teritoriul României:

 • Costul livrării este de 21.99 lei pentru fiecare comandă
 • Comenzile cu valoarea totală mai mare de 400 lei beneficiază de transport gratuit
 • Pentru comenzile care necesită livrarea în mai multe pachete separate, datorită tipului de livrare diferit pentru produsele din comandă, se percepe taxa de transport pentru fiecare comandă în parte, dacă valorile acestor comenzi nu depășesc 400 lei.

2. Livrare în Bulgaria și Ungaria:

 • Costul livrării este de 35.99 lei per colet pentru fiecare comandă

3. Livrare în Grecia, Cehia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Croația:

 • Costul livrării este de 45.99 lei per colet pentru fiecare comandă

3. Livrare în Grecia, Cehia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Croația:

 • Costul livrării este de 45.99 lei per colet pentru fiecare comandă

4. Curierul utilizat pentru livrare este DPD sau SameDay, in functie de preferinta dvs.

 • După preluarea comenzii, timpul estimat de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la data emiterii facturii și confirmarea stocurilor în depozit.
 • Rezervarea produsului nu se face automat odată cu plasarea comenzii, deoarece există riscul ca unele produse să sufere avarii în timpul manipulării în depozit.
 • În situații excepționale, când produsele nu sunt disponibile în stoc, termenul maxim de livrare poate ajunge la 30 de zile. Dacă în acest termen nu este posibilă aducerea produselor pe stoc și onorarea comenzii, aceasta va fi anulată automat.

5. Produsele marcate cu precomandă:

 • Aceste produse nu se află în depozite și trebuie confirmate cu acesta înainte de expediere
 • Confirmarea cu furnizorul poate duce la creșterea termenului normal de livrare de la 1-3 zile lucrătoare la 2-4 zile lucrătoare.

6. Produse provenite de la alți furnizori din Uniunea Europeană:

 • Unele produse disponibile în magazinul nostru provin de la furnizori din alte țări din Uniunea Europeană
 • Aceste produse sunt marcate cu un termen de livrare estimat de 5-10 zile lucrătoare
 • Termenul mai lung se datorează procesului de import și logistică internațională necesar pentru a asigura livrarea sigură și promptă a acestor produse.

Vă rugăm să rețineți că facem toate eforturile pentru a respecta termenele de livrare menționate și pentru a vă oferi cele mai bune servicii. În cazul în care apar întârzieri sau alte probleme neașteptate, vă vom informa în mod prompt și vom depune toate eforturile pentru a remedia situația.

Pentru orice alte întrebări sau clarificări, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0215557252 sau prin intermediul aplicației whatsapp la 0723029676.

Citeste articolul complet pentru livrarea națională !

Citeste articolul complet pentru livrarea în UE !

Livrarea prin easyBox

Anumite produse Alessandro Design pot fi livrate si prin easyBox, in functie de dimensiunea lor. Produsele pentru care este disponibila aceasta optiune sunt marcate explicit in pagina de produs cu urmatorul badge:

Disponibil prin easyBox

Atentie: Momentan pot fi livrate prin easyBox doar comenzile cu 1 singur produs.

Cum modific datele de livrare ?

Modificare date de livrare

Contactați serviciul de asistență pentru clienți la numărul 0215557252 și furnizați detaliile necesare despre noua adresă de livrare. Agentul va confirma modificările și va trimite o solicitare către curierat prin email.

Citeste articolul complet !

Cum să urmăriți statusul unei comenzi cu AWB-ul emis?

Urmărire AWB emis

Pentru a urmări statusul coletului după emiterea AWB-ului, urmați acești pași:

 • Accesați site-ul curierului: Accesați site-ul curierului responsabil de livrare și căutați opțiunea "Urmărire" sau "Track & Trace". Introduceți numărul AWB primit și obțineți informații despre localizarea și statusul coletului.
 • Tracking DPD
 • Contactați serviciul de relații cu clienții: Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți întrebări, contactați serviciul de relații cu clienții. Asigurați-vă că aveți la îndemână numărul AWB și detaliile comenzii pentru a furniza informațiile necesare.
 • Urmărirea statusului coletului este importantă pentru a vă menține la curent cu livrarea. Accesați site-ul curierului sau contactați serviciul de relații cu clienții, furnizând numărul AWB pentru a obține informații actualizate despre traseu și statusul coletului. Verificați periodic pentru cele mai recente actualizări referitoare la livrare.

  Citeste articolul complet !

  Ce este un AWB?

  AWB-ul

  Într-un colet, veți găsi documente importante pe care ar trebui să le verificați. Cel mai evident dintre acestea este AWB-ul (Air Waybill), care este atașat PE colet, pe partea exterioară. AWB-ul este un document esențial care conține informații despre transportul coletului, cum ar fi detalii despre expeditor, beneficiar, conținutul coletului și instrucțiuni de livrare. Acesta servește ca dovadă a contractului de transport și vă permite să urmăriți statusul coletului folosind numărul AWB și codurile de urmărire asociate. În plus, poate exista și un manual de instrucțiuni generale, care oferă informații suplimentare despre produsele sau serviciile din colet și poate fi util în procesul de utilizare.

  Citeste articolul complet !