Urmărire colet curier

Urmărire colet curier

Cum să urmăriți statusul unei comenzi cu AWB-ul emis

Atunci când plasați o comandă și AWB-ul (Air Waybill) este emis, devine important să puteți urmări statusul coletului pentru a vă menține la curent cu stadiul livrării. În acest articol, vă vom prezenta modalitățile prin care puteți urmări coletul dvs. folosind AWB-ul emis și cum puteți obține informații actualizate despre traseul și livrarea acestuia.

1. Accesați site-ul curierului:

Cel mai comun mod de a urmări statusul unei comenzi este să accesați site-ul curierului care se ocupă de livrare. Pe site-ul respectiv, veți găsi de obicei o opțiune de "Urmărire" sau "Track & Trace". Aici, va trebui să introduceți numărul AWB pe care l-ați primit odată cu confirmarea livrării. Apăsând pe butonul "Urmărire" sau echivalent, veți obține informații despre localizarea coletului și statusul său actual.
Pagina de urmărire a coletelor de la curierul DPD se regăsește aici: Urmarire colet (dpd.ro)

2. Contactați serviciul de relații cu clienții:

Dacă întâmpinați dificultăți în urmărirea coletului online sau aveți întrebări suplimentare, puteți contacta serviciul de relații cu clienții. Asigurați-vă că aveți la îndemână numărul AWB și detaliile comenzii pentru a furniza informațiile necesare pentru identificarea coletului și obținerea actualizărilor.

Urmărirea statusului unei comenzi cu AWB-ul emis este esențială pentru a vă menține la curent cu livrarea coletului. Accesând site-ul curierului sau contactând serviciul de relații cu clienții, veți putea obține informații actualizate despre traseul și statusul coletului dvs. Asigurați-vă că aveți numărul AWB la îndemână și că verificați periodic pentru a obține cele mai recente actualizări referitoare la livrare.

 

(0) Comentarii

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu