GARANTIE ALESSANDRO DESIGN


Produsele din gama Alessandro Design sunt proiectate sa iti asigure confortul si sa reziste o perioada indelungata de timp, pentru a beneficia de acestea indiferent de circumstante. Confectionate din materiale calitative si sigure, acestea reprezinta alegerea perfecta atunci cand doresti sa te bucuri de cea mai relaxanta experienta, chiar la tine acasa!

Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 I 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 I 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Perioada de garantie este mentionata in certificatul emis de operatorul economic si incepe sa curga de la data primirii coletului.

Produsele noastre dispun de o garantie de 2 ani, pentru persoanele fizice sau de 1 an, atunci cand vorbim despre persoanele juridice.
In cazul in care produsul comandat prezinta un defect de fabricatie sau nu functioneaza corespunzator pe parcursul utilizarii, il poti trimite fara probleme inapoi catre noi!

Daca doresti sa returnezi un corp de iluminat, este necesar sa il demontezi, insemnand sa desfiletezi fiecare tija de sustinere. De asemenea, acesta trebuie plasat in cutia originala sau intr-o cutie din carton dur, impreuna cu celelalte accesorii primite odata cu produsul. Produsele din gama textilelor, sanitarelor sau orice alte categorii de produse trebuie returnate in ambalajul original, impachetate corespunzator. Precizam faptul ca, in cazul in care produsele din categoria textilelor au fost deja utilizate, nu mai pot fi restituite.

Pentru ca produsele sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, este ideal sa acorzi o atentie deosebita procedeului de ambalare a acestora. Astfel, produsele se vor intoarce catre noi fara urme de deteriorari.

Daca produsele prezinta deteriorari aparute dupa ce acestea au fost utilizate necorespunzator de catre tine sau in urma transportului inapoi catre compania noastra, acestea nu mai au posibilitatea de a fi restituite, implicit reparate.

Coletul cu produsele va fi predat curierului, iar in momentul receptionarii lui, il vom redirectiona catre departamentul responsabil cu reparatia acestora. De indata ce acest proces este finalizat, vei fi notificat de catre noi.
Prezentul certificat de garantie este in conformitate cu O.G 21/ 1992 modificata de Legea 476/2006 si Legea 499/2003.

 
PROCEDURA TRIMITERII PRODUSELOR IN GARANTIE SAU RETUR:
In cazul in care cumparatorul opteaza pentru reperatia produsului sau retur,solicitarea se face prin mail la adresa contact@alessandrodesign.ro sau telefonic 0215557252.

Service-ul de garantie, returnare produse se va face prin intermediul firmei de curierat iar curierul va fi notificat de către agentul comercial în baza sesizării telefonice sau prin email. In eventualitatea in care solicitarea de garantie este nejustificata, iar produsul functioneaza conform specificatiilor producatorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului.

Returnare baniilor pentru retur se face in termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastra de anulare a comenzii. Rambursarea poate intarzia in cazul in care comerciantul nu a primit produsele inapoi sau cel putin dovada ca le-ati trimis.

La expedierea produsului pentru garantie sau retur va rugam sa ne comunicati numarul comenzii înscris în factura fiscală în colțul din dreapta jos. Produsele expediate in atentia departamentului de service trebuie sa fie complete si insotite de o copie a facturii fiscale de achizitie, a certificatului de garantie original emis de operatorului economic (sau a unei copii a certificatului de garanție disponibilă la adresa alessandrodesign.ro)

Programul de lucru cu publicul al departamentului tehnic si de service este:
Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

Pentru orice nelamurire / problema in legatura cu acordarea garantiei nu ezitati sa contactati:
- Departamentul de Service: contact@alessandrodesign.ro / 0215557252

SC ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT SRL