Afla mai multe despre Candelabre & Cristale

Eleganta este preponderent intalnita in multe dintre amenajarile interioare, aceasta fiind usor de integrat in locuinta, folosindu-te de anumite obiecte de decor sau mobilier clasic. Dintre acestea fac parte si corpurile de iluminat cu cristale, ce te duc cu gandul la vremurile apuse, presarate cu liniste, deosebit de diferite fata de prezentul agitat si acaparat de tehnologie.

Alessandro Design iti ofera o varietate de lustre LED sau candelabre presarate cu nenumarate cristale fine, pentru ca decorul interior sa fie unul unic, ce se deosebeste simtitor fata de tot ce ai intalnit pana acum.  • Lustre LED cu cristale

Lustrele LED sunt o creatie relativ noua, recunoscute in majoritatea cazurilor drept corpuri de iluminat moderne, usor de inclus intr-un decor minimalist. Totusi, atunci cand sunt imbracate in cristale stralucitoare, acestea se transforma negresit in surse de lumina elegante, ce aduc o nota de clasicism spatiului in care sunt amplasate.

Lustrele LED cu cristale nu sunt alese doar datorita aspectului fermecator, ci si datorita modalitatii prin care distribuie lumina, adica benzi LED incredibil de eficiente. Acestea sunt tot mai cautate de catre cei ce doresc sa beneficieze de o doza mai insemnata de lumina, insa care nu duce la un consum mare de energie. Din contra, benzile LED reusesc sa consume cu 80% mai putina energie comparativ cu becurile incandescente.

Sa nu uitam de autonomia extinsa a benzilor LED, care au capacitatea de a ilumina pentru aproximativ 25 000 de ore, fara a fi nevoie sa iti faci griji in privinta inlocuirii acestora, precum in cazul vechilor becuri ce necesitau o schimbare regulata.  • Candelabre cu cristale

Multitudinea de candelabre cu cristale existente in colectia noastra poate fi coplesitoare, astfel ca uneori ti se poate parea oarecum dificil sa alegi unul potrivit. Pentru a face alegerea corecta, trebuie sa te concentrezi in principal pe dimensiunile acestuia si pe numarul de surse de iluminat ce stau la baza lui.

Pentru camerele spatioase, cum ar fi livingul sau dormitorul matrimonial, iti punem la dispozitie candelabre masive, cu pana la 12 surse de iluminat, iar pentru incaperi de dimensiuni mai reduse, ai ocazia sa optezi pentru candelabre mici, ca de exemplu cele cu 3 sau 4 surse de iluminat integrate.

In ceea ce priveste modalitatea acestora de functionare, iti oferim candelabre cu cristale, ce distribuie lumina pe baza de benzi LED, dar si candelabre ce nu vin la pachet cu surse de iluminat incluse, astfel ca le poti adauga foarte usor becuri LED, economice sau fluorescente, in functie de tipul luminii pe care il doresti in interiorul incaperii respective.