Produse neeligibile pentru retur

Produse neeligibile pentru retur

La Alessandro Design, ne străduim să oferim produse de cea mai înaltă calitate și să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt mulțumiți de achizițiile lor. În acest sens, este important să fii conștient de faptul că există unele produse care, din motive de igienă, siguranță sau alte considerente, nu pot fi returnate. În acest ghid, îți vom oferi informații despre produsele care nu pot fi returnate și te vom ajuta să iei decizii informate înainte…

Citeste mai mult
Înregistrare cont membru

Înregistrare cont membru

Crearea unei atmosfere plăcute și atrăgătoare în casa ta este importantă, iar iluminatul joacă un rol crucial în obținerea acestui rezultat. La Alessandro Design, înțelegem că fiecare persoană are propriul său stil și că preferințele de design variază. De aceea, am selectat o colecție diversificată de lustre și corpuri de iluminat pentru a satisface gusturile și nevoile diferite.

Citeste mai mult
Returul pentru restituire

Returul pentru restituire

Una dintre prioritățile noastre este să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt mulțumiți de produsele pe care le achiziționează. Înțelegem că există momente în care se poate întâmpla să vă răzgândiți în privința unui produs, chiar și după ce l-ați desfăcut. Ne-am dedicat în a crea un proces simplu și eficient pentru returul produselor desigilate, astfel încât să vă asigurăm că experiența dumneavoastră cu noi este cât mai plăcută posibilă.

Citeste mai mult
Garanție noțiuni generale

Garanție noțiuni generale

Ne bucurăm că ați ales să cumpărați produse din magazinul nostru online și dorim să ne asigurăm că aveți o experiență plăcută și fără griji. În acest articol de suport, vom discuta despre perioada de garanție a produselor achiziționate și ce trebuie să faceți în cazul în care întâmpinați probleme sau defecțiuni.

Citeste mai mult
Cum trimitem în garanție ?

Cum trimitem în garanție ?

La Alessandro Design, ne preocupăm de satisfacția clienților noștri și suntem aici pentru a oferi suport în cazul în care întâmpinați probleme cu produsele achiziționate. Dacă aveți o lustră defectă și doriți să o trimiteți în garanție pentru reparare sau înlocuire, suntem aici să vă ajutăm. Acest articol vă va oferi un ghid pas cu pas despre cum să trimiteți o lustră stricată în garanție către Alessandro Design, asigurându-ne că procesul va fi unul…

Citeste mai mult
Ghid montaj produse

Ghid montaj produse

Montarea corectă a produselor achiziționate este esențială pentru a vă bucura de funcționalitatea și durabilitatea lor. În acest articol, vă vom oferi un ghid general pentru montarea produselor achiziționate în magazinul nostru online. Manualul furnizat este unul general, iar principiul de montaj este același pentru majoritatea produselor. Totuși, în cazul în care sunt necesare instrucțiuni suplimentare sau specifice pentru un anumit produs, vă rugăm…

Citeste mai mult
Recepționarea produselor - ghid

Recepționarea produselor - ghid

La Alessandro Design, ne dorim să ne asigurăm că fiecare client este mulțumiți de produsele pe care le primește. Pentru a vă ajuta să verificați și să confirmați că produsele primite corespund comenzii dvs. și sunt în stare perfectă, am pregătit acest ghid simplu și util. Urmați acești pași pentru a efectua o verificare adecvată a produselor primite.

Citeste mai mult
Recepționarea produselor sparte

Recepționarea produselor sparte

În ciuda tuturor măsurilor de precauție luate în timpul procesului de livrare, este posibil ca, uneori, să primiți produse deteriorate ca rezultat al transportului. În acest articol, vă vom oferi un ghid simplu privind modul în care puteți gestiona situația și cum să raportați produsele deteriorate într-un termen de 72 de ore de la primirea coletului.

Citeste mai mult
Să înțelegem AWB-ul

Să înțelegem AWB-ul

Atunci când primiți un colet, este posibil să observați mai multe documente în interiorul acestuia, printre care AWB (Air Waybill), manualul de instrucțiuni generale. În acest articol, vom explora importanța AWB-ului în procesul de expediere și livrare a coletelor, precum și rolul său în asigurarea unei experiențe de cumpărături online eficiente și sigure.

Citeste mai mult