Oglinda LED Senzor Lucia Sistem Dezaburire Ceas Temperatura 50x80 cm Colectia Marcello Funghi

Cod Produs: D045 Brand: Alessandro Design
Economisesti: 33%
399.99 RON 599.99 RON
Rate lunare de la
66 67 RON
Livrare prin DPD incepand cu:
29/07/2024

  Best Seller
  Expus in Showroom

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


  Livrare rapida
  Retur 30 zile
  Retur Gratuit

Oglinda LED Touch Lucia este o piesă de design inovatoare și elegantă, perfectă pentru orice baie modernă. Cu dimensiunile sale de 60x80 cm și forma ovală unică, această oglindă combină funcționalitatea avansată cu un stil contemporan, oferind un plus de eleganță și rafinament spațiului dvs.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale Oglinzii Lucia este senzorul de mișcare integrat, care activează automat iluminatul la detectarea prezenței. Această caracteristică aduce un plus de comoditate și eficiență, permițându-vă să utilizați oglinda fără eforturi suplimentare.

Sistemul de dezaburire al oglinzii asigură că aceasta rămâne clară și liberă de abur, chiar și în cele mai umede condiții. Această funcție este esențială pentru menținerea unei viziuni clare, eliminând nevoia de a șterge manual oglinda după dușuri sau băi fierbinți.

Ceasul digital integrat este un detaliu practic, ajutându-vă să vă monitorizați timpul petrecut în baie, fie că este vorba de pregătirea de dimineață sau de un moment de relaxare seara.

Oglinda este prevăzută cu lumina rece, caldă și neutră, care oferă o iluminare clară și eficientă, ideală pentru orice activități de îngrijire personală. În plus, capacul din PVC pe spate și banda izolată impermeabilă protejează componentele electronice ale oglinzii de umiditate, asigurând durabilitatea și funcționalitatea pe termen lung.

Designul oval și estetica rafinată fac din Oglinda LED Touch Lucia o adiție valoroasă pentru orice baie contemporană. Instalarea este simplă și intuitivă, transformând rapid spațiul într-unul sofisticat și funcțional.

Alegând Oglinda LED Touch Lucia, beneficiați de un amestec perfect de stil, confort și tehnologie avansată, îmbunătățind astfel experiența zilnică de îngrijire personală într-un mod elegant și eficient. Este soluția ideală pentru cei care doresc să combine designul modern cu funcționalități tehnologice inovatoare, creând un spațiu de baie contemporan și practic.
  • Fara rama

Rating general al produsului

stele din 0 review-uri.

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ai utilizat acest produs?
Adauga review

Lasa un review pentru Oglinda Led Senzor Lucia Sistem Dezaburire Ceas Temperatura 50x80 Cm Colectia Marcello Funghi

Nume si prenume (Nickname) (*)
Adresa de email (Nu va fi facuta publica) (*)
Titlu review (optional)
Descriere review (*)
Trebuie sa oferiti o nota, de la 1 la 5 stele! (*)
Acest produs nu are adaugat inca nici un review. Fii tu primul care lasa un review pentru Oglinda LED Senzor Lucia Sistem Dezaburire Ceas Temperatura 50x80 cm Colectia Marcello Funghi
Te-ar putea interesa si...