Jucărie Educativă Montessori Hexagonal din Lemn 8 in 1, 38 cm, Multicolor

Cod Produs: AT1CT-PG1D-JR41-MW/002 Brand: Alessandro Design
229.99 RON
Rate lunare de la
38 33 RON
Livrare prin DPD incepand cu:
20/06/2024

Jucariile educative reprezinta o modalitate distractiva de formare si educare a copiilor, in urma careia cei mici vor reusi sa dobandeasca numeroase abilitati si sa isi sporeasca creativitatea. In cazul copiilor de varste fragede, jucariile educative reusesc sa dezvolte simturile si personalitatea odata cu trecerea timpului. De asemenea, aceste tipuri de jucarii ajuta la evolutia memoriei, la invatarea literelor sau cifrelor, dar si la imbunatatirea increderii de sine.


  Livrare rapida
30   Retur 30 zile
  Retur Gratuit
  Cel mai bun pret - Garantat

Copiii sunt sursa noastră de iubire și energie pozitivă, motiv pentru care ne îndreptăm toată atenția asupra lor încercând să le oferim tot ce este mai bun. Dezvoltarea lor armonioasă este pe primul loc, așa că trebuie să punem bazele acesteia încă de la vârste fragede. Și totuși, cum am putea face acest lucru? Simplu, cu ajutorul jucăriilor! Fiecare copil are șansa de a se dezvolta prin joacă, iar de aceea este ideal să le oferim jucării sigure și de cea mai bună calitate. Alessandro Design vă pune la dispoziție o gamă largă de jucării potrivite pentru copii de toate vârstele, menite să le aducă zâmbetul pe buze!
  • 30 cm

  • Lemn

  • Jucărie

  • 3 ani +

Rating general al produsului

0.00 stele din 0 review-uri.

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ai utilizat acest produs?
Adauga review

Lasa un review pentru Jucărie Educativă Montessori Hexagonal Din Lemn 8 In 1, 38 Cm, Multicolor

Nume si prenume (Nickname) (*)
Adresa de email (Nu va fi facuta publica) (*)
Titlu review (optional)
Descriere review (*)
Trebuie sa oferiti o nota, de la 1 la 5 stele! (*)
Acest produs nu are adaugat inca nici un review. Fii tu primul care lasa un review pentru Jucărie Educativă Montessori Hexagonal din Lemn 8 in 1, 38 cm, Multicolor
Te-ar putea interesa si...