Afla mai multe despre Corpuri de Iluminat

Amenajarea casei este un proces complex, ce necesita multa atentie si timp, astfel incat rezultatul sa de necontestat. Totusi, este esential sa va concentrati nu doar pe alegerea unor obiecte de decor sau piese de mobilier, ci si pe achizitionarea celor mai eficiente corpuri de iluminat, capabile de a-si pune amprenta intr-o maniera pozitiva asupra intregului spatiu.

Indiferent ca discutam despre corpuri de iluminat pentru interior sau corpuri de iluminat exterior, in gama noastra aveti sansa de a intalni o varietate uimitoare de produse 100% eficiente, la preturi accesibile pentru orice buget.  • Iluminat interior

Sunteti in cautarea unor lustre pentru sufragerie sau doriti sa integrati mai multe corpuri de iluminat in baie ? Niciodata nu a fost mai simplu de atat! Alessandro Design va pune la dispozitie o multitudine de surse de lumina ce pot functiona atat pe baza de becuri clasice, cat si prin intermediul unor benzi LED de calitate superioara, capabile de a dispersa mai multe tipuri de lumina, astfel incat sa creati atmosfera dorita. 

Portofoliul nostru cuprinde lustre si aplice, candelabre moderne cu LED, plafonierependule si veioze. Totul pentru casa ta, intr-un singur loc!  • Iluminat exterior

Pentru ca exteriorul locuintei este cel care iese prima data in evidenta, este necesar sa ne concentram asupra unor corpuri de iluminat ce au capacitatea de a defini mult mai bine trasaturile acesteia, astfel incat sa cream un efect vizual desavarsit.

Pentru fatada casei, va punem la dispozitie o serie de aplice LED superbe, iar pentru spatiul din gradina sau zona din fata casei, am pregatit mai multe tipuri de proiectoare sau corpuri de iluminat stradale, ce ofera o cantitate ideala de lumina odata cu lasarea serii.Pune sursele de iluminat pe primul plan si ofera stralucire casei tale, alaturi de Alessandro Design!