Set 10x Tapet 3D autoadeziv Caramizi Albe din spuma moale, 70cm x 77cm x 2 mm

SKU: AT1CT-J1JA-TP3T-SET10/WH BRAND: Alessandro Design Disponibilitate: In stoc
99.99 Lei 139.99 Lei

Tapetul autocolant 3D este o modalitate nouă și foarte elegantă de a-ți decora casa. Acesta se află printre primele poziții în topul tendințelor de decor pentru pereți și este perfect pentru persoanele care doresc un stil modern și contemporan.Tapetul autocolant 3D este o modalitate noua si extrem de la moda de a decora peretii. Fabricat dintr-o spuma specială, acesta are un aspect de cărămidă care iese în relief și creează efectul 3D. Astfel, acest tapet va crea impresia naturală de perete din cărămidă și va atrage atenția oaspetilor.

Spuma din care este creat are și un rol de protecție, atât pentru peretele acoperit, cât și pentru copii, animale sau chiar adulți. Este potrivit pentru orice încăpere din casa ta, deoarece întreținerea acestuia este foarte simplă - poate fi curățat cu ajutorul unui burete umed, cu soluții clasice pentru bucătărie.

Fabricat din materiale ecologice, tapetul este non-toxic și inodor, astfel că nu prezintă niciun risc pentru sănătatea ta și a celor dragi.

Fiind autocolant, tapetul este foarte ușor de aplicat pe suprafețe deoarece o singură foaie are dimensiunea optimă de 77 x 70 cm, o grosime de 2 mm și greutatea de aproximativ 190 g. Foaia poate fi tăiată cu ușurință cu ajutorul unor foarfece pentru a aduce tapetul la mărimea potrivită sau pentru a crea diferite forme.

Caracteristicile produsului:
- Imaginile de fundal autoadezive sunt realizate din spuma moale 3D care impiedica ranirea copiilor si poate fi curatata cu un burete umed.
- Sigur si ecologic, non-toxic si inodor, potrivit pentru orice camera.
- Efect 3D realist al caramizilor naturale, stil modern si contemporan.
- Modul diferit de plasare prin aranjare aleatorie a elementelor si a diferitelor modalitati de decorare a camerei.
- Imaginile de fundal 3D sunt usor de pus. Ele pot fi taiate la alegerea dvs. (folosind o foarfeca sau o lama de foarfece)

Rating general al produsului

5.00 stele din 1 review-uri.

5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ai utilizat acest produs?
Adauga review

Lasa un review pentru Set 10x Tapet 3d Autoadeziv Caramizi Albe Din Spuma Moale, 70cm X 77cm X 2 Mm

Nume si prenume (Nickname) (*)
Adresa de email (Nu va fi facuta publica) (*)
Titlu review (optional)
Descriere review (*)
Trebuie sa oferiti o nota, de la 1 la 5 stele! (*)

27 iulie 2022

petre
minimalist si se lipeste usor recomand
Raspunde

Te-ar putea interesa si...