Afla mai multe despre Baie

Baia este una dintre cele mai importante zone din casa ta, ceea ce inseamna ca amenajarea acesteia necesita o atentie deosebita. Atunci cand o decorezi, trebuie sa te concentrezi atat pe aspectul estetic al acesteia, cat si pe functionalitatea sa, pentru ca intreaga incapere sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale si pentru a beneficia de confort in fiecare moment al zilei.

Atunci cand incep sa se implice in procesul de amenajare a baii, multe persoane isi indreapta toata atentia catre alegerea gresiei sau faiantei, uitand cu desavarsire de mobilierul pentru baie, fara de care decorul nu ar fi complet. Mobilierul regasit in aceasta camera joaca un rol esential in viata de zi cu zi, acesta fiind cel ce ajuta la mentinerea unei organizari corecte a produselor de igiena personala si totodata, fiind cel ce contureaza spatiul.Cum poti alege mobilierul perfect pentru baie ? Alaturi de Alessandro Design, nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta alegerii mobilierului pentru baia ta! Gama noastra dispune de o varietate de produse, ce pot satisface preferintele oricui. Totusi, inainte de a achizitiona mobilierul dorit, este nevoie sa tii cont de cateva aspecte, pentru a ajunge la un rezultat de invidiat.

 

In primul rand, dimensiunile baii sunt cele catre care este important sa iti indrepti atentia. In functie de lungimea, latimea sau inaltimea incaperii, mobilierul trebuie ales cu grija, pentru a se potrivi perfect in cadrul acesteia si pentru a nu ocupa totalitatea spatiului.

Un alt aspect fundamental sunt nuantele pieselor de mobilier, ce trebuie sa fie in concordanta cu restul camerei. Este necesar sa ai in vedere culorile obiectelor sanitare, culorile gresiei, dar si cele ale faiantei, pentru a achizitiona un mobilier ce vine armonios in completarea acestora, fara a incarca atmosfera.

Nu in ultimul rand, nu uita de stilul ce predomina in baia ta! In functie de acesta, mobilierul trebuie achizitionat cu grija, cu scopul de a contura baia visurilor tale. Atunci cand discutam despre stilul clasic, poti opta pentru un mobilier in nuante albe, cu accente aurii, insa atunci cand vine vorba despre o amenajare moderna, ai posibilitatea de a amplasa in baie un mobilier in nuante inchise, insotite de o oglinda moderna cu tehnologie LED integrata, ce te va ajuta intotdeauna sa te pregatesti pentru o noua zi!