Afla mai multe despre Lustre LED

Corpurile de iluminat regasite intr-o incapere au capacitatea de a face diferenta dintre atmosfera tensionata si starea de spirit relaxata, insotita de confortul vizual. Desi nu realizam pe moment, lumina are un impact major asupra noastra, ceea ce denota faptul ca este deosebit de important sa acordam mai multa atentie corpurilor de iluminat pe care decidem sa le integram in decorul interior.

Daca iti doresti sa faci intotdeauna alegerea potrivita si sa pui confortul pe primul plan, iti punem la dispozitie o colectie diversificata de lustre LED, create special pentru a completa cu succes orice tip de amenajare interioara si totodata, pentru a te face sa te simti precum intr-o oaza de relaxare, chiar la tine acasa!" Ce lustra ar trebui sa aleg? "Aceasta este cea mai frecventa intrebare pe care fiecare doritor de amenajari interioare deosebite o are in minte atunci cand este in cautarea unei lustre potrivite. Alegerea nu este deloc grea, avand in vedere varietatea de corpuri de iluminat concepute de catre Alessandro Design. Suntem capabili sa iti oferim atat lustre in stil clasic, pentru decoruri vintage, cat si lustre moderne, pentru amenajarile in stil minimalist, reprezentate de forme neobisnuite si nuante simple.

In functe de dimensiunile incaperii, poti alege o lustra LED cu mai multe sau mai putine surse de iluminat integrate. De la corpurile de iluminat cu o singura sursa si pana la cele cu 6 sau chiar 12 surse de iluminat, nu este decat un pas.

De asemenea, daca optezi pentru controlul de la distanta, ai sansa de a achizitiona lustre ce pot fi manevrate prin intermediul telecomenzii, insa daca utilizarile clasice ale acestora ti se par mult mai facile, ai posibilitatea de a intalni si lustre ce pot fi puse in functiune din intrerupatorul de tip clasic.

Nu in ultimul rand, pentru a schimba atmosfera in functie de preferinte, multe dintre lustrele LED existente in gama noastra pot emite atat lumina calda, cat si rece sau neutra, pe diferite niveluri de intensitate, cu scopul de a-ti mentine confortul vizual pe parcursul intregii zile.