Jucărie tip Lego de Construit, Multicolor, 19 Piese, Lemn

Cod Produs: CX/3227 Brand: Alessandro Design
34.99 RON
Rate lunare de la
5 83 RON
Livrare prin DPD incepand cu:
29/04/2024

Un puzzle colorat este modalitatea perfecta prin care cel mic isi poate petrece timpul. Regasit sub diverse forme si cu tematici diverse, fiecare puzzle il va determina pe cel mic sa isi puna abilitatile de gandire la incercare, crescand astfel nivelul de concentrare si indemanare. Il poate construi pe cont propriu sau in prezenta celorlalti prieteni, pentru ca activitatea sa devina una mult mai distractiva.


  Livrare rapida
  Retur 30 zile
  Retur Gratuit

Acest super turn cu piese ce trebuie stivuite în echilibru oferă copiilor o experiență captivantă și distractivă în timp ce învață culorile și dezvoltă abilitățile lor motorii.

Cuburile neregulate și ușor ondulate trebuie suprapuse și stivuite în echilibru, respectând combinarea în stil puzzle. Pentru a reuși acest lucru, cei mici trebuie să observe atât potrivirea formelor, cât și culorile.

Această jucărie excepțională antrenează indemanarea copiilor și îi ajută să învețe culorile și denumirile acestora în limba engleză.

Piesele pot fi utilizate atât individual, cât și în construirea turnului. Setul include un suport din lemn special conceput pentru stivuirea pieselor.

După ce copiii construiesc turnul, acesta are o înălțime de 26 cm și o lățime de 11.5 cm. Cu cele 18 cuburi colorate și suportul natural, această jucărie le oferă o experiență de joc captivantă și educativă.

Fabricat din lemn și vopsea pe bază de apă, acest set are margini rotunjite pentru a asigura siguranța copiilor în timpul jocului.

Cu acest super turn cu piese stivuibile, copiii vor avea parte de ore întregi de distracție, explorând culorile, formele și dezvoltându-și abilitățile motorii și cognitive.
  • 2 cm

  • 13 cm

  • 26 cm

  • Lemn

  • Jucărie

  • 3 ani +

Rating general al produsului

0.00 stele din 0 review-uri.

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ai utilizat acest produs?
Adauga review

Lasa un review pentru Jucărie Tip Lego De Construit, Multicolor, 19 Piese, Lemn

Nume si prenume (Nickname) (*)
Adresa de email (Nu va fi facuta publica) (*)
Titlu review (optional)
Descriere review (*)
Trebuie sa oferiti o nota, de la 1 la 5 stele! (*)
Acest produs nu are adaugat inca nici un review. Fii tu primul care lasa un review pentru Jucărie tip Lego de Construit, Multicolor, 19 Piese, Lemn
Te-ar putea interesa si...