Chiuvetă bucătărie din inox SUS304, 100*45 cm, satinat, CHS05

Cod Produs: CHS05 Brand: Korman Technik
999.99 RON
Rate lunare de la
166 67 RON
Livrare prin DPD incepand cu:
Maine, 24 Mai

  Expus in Showroom

În bucătăria ta se pot regăsi multiple corpuri, aparate și decorațiuni, însă dintre toate, noi, la Alessandro Design, credem că chiuvetei trebuie să i se acorde o importanță deosebită. De ce? Pentru această zonă în care petrecem o mare parte din timpul în bucătărie, este cea în care asigurăm igiena produselor și obiectelor de uz alimentar. Te ajutăm să urmezi și tu prioritatea de a alege o chiuvetă calitativă.


  Livrare rapida
  Retur 30 zile
  Retur Gratuit

Indiferent de bugetul pe care l-ai alocat, noi te ajutăm cu chiuveta de bucătărie potrivită. De la inox la compozit, de la finisaje simple la cele moderne, de la dimensiuni mici la generoase, chiuvetele din această categorie îți oferă suficiente posibilități din care să le poți alege pe cele ideale pentru bucătăria ta.
 
Orice chiuvetă de bucătărie din gama noastră respectă standardele de igienă, este realizată dintr-o variantă calitativă de material și este proiectată pentru a rezista în timp (în condiții de întreținere adecvată). 

Inox SUS304, acest material este foarte stabil, nu conține plumb, zinc și alte aliaje care pot dăuna sănătății. Câteva avantaje ale produselor din inox sunt: grad mare de rezistență la coroziune, durabilitate foarte mare, rezistență la temperaturi extreme, nu modifică proprietățile apei și sunt ușor de întreținut. 

Include suportul! Bateria nu este inclusă!
  • 23 cm

  • Korman Technik

  • Suport, Sifon, Chiuvetă, Racorduri

  • Satinat

  • 45 cm

  • 100 cm

  • Inox

  • Chiuvetă

  • Bucătărie

Rating general al produsului

0.00 stele din 0 review-uri.

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ai utilizat acest produs?
Adauga review

Lasa un review pentru Chiuvetă Bucătărie Din Inox Sus304, 100*45 Cm, Satinat, Chs05

Nume si prenume (Nickname) (*)
Adresa de email (Nu va fi facuta publica) (*)
Titlu review (optional)
Descriere review (*)
Trebuie sa oferiti o nota, de la 1 la 5 stele! (*)
Acest produs nu are adaugat inca nici un review. Fii tu primul care lasa un review pentru Chiuvetă bucătărie din inox SUS304, 100*45 cm, satinat, CHS05
Te-ar putea interesa si...