Top 5 Produse Pentru Camera Copilului

Top 5 Produse Pentru Camera Copilului

Amenajarea camerei copilului este un proiect care necesita maxima atentie la detalii si un spirit estetic dezvoltat, pentru a obtine o armonie perfecta. Chiar daca acest proiect este in continua schimbare odata ce copilul va creste, aspectele de siguranta si design raman punctele forte. Desi cu timpul modul de amenajare si de organizare a dormitorului se schimba, acestea sunt lucrurile cele mai importante pe care trebuie sa le iei in considerare. 

Atunci cand vine vorba despre iluminatul din camera copiilor trebuie sa fii foarte atent sa alegi corect corpurile de iluminat, atat pentru a le oferi maxima protectie, cat si o lumina foarte placuta din punct de vedere vizual. 

Pentru a obtine un rezultat bun, este bine de stiut ca cei mici au nevoi si grade de adaptabilitate diferite de iluminat eficient in comparatie cu adultii. Verifica cu atentie detaliile tehnice a produselor folosite pentru a gasi sistemul de iluminare cel mai potrivit pentru camera copilului. Tine cont de urmatoarele aspecte: tipul de corpuri iluminat necesar, functionalitatea lor, genul copiilor si varsta acestora pentru a face o alegere inteligenta.

Iata 5 produse moderne si economice in acelasi timp care se potrivesc perfect in dormitorul micutilor :

  1. Aplica Led Mina, 36W, Maro, 3000K/4000K/6000K

Aplica LED face parte din sistemul de iluminat modern si se remarca printr-o eficienta energetica marita. Aceasta ofera un iluminat decorativ excelent, se poate folosi in siguranta de catre copii, este foarte practica si rezistenta, utilizandu-se la randament maxim pentru o  perioada lunga de timp. In comparatie cu sursele de iluminat conventionale, corpurile de iluminat cu LED consuma o cantitate minima de energie electrica si ajuta la protectia mediului.

  1. Lustra Beti, 3*E27, Albastru, Lemn

Intr-o incapere in care predomina un mobilier simplu si practic o lustra moderna se incadreaza foarte bine in decor. Pe langa faptul ca are un design deosebit de placut, asigura o iluminare eficienta si odihnitoare. 

Aceasta se monteaza cu usurinta pe plafon impreuna cu sursele de iluminat potrivite. O sursa de iluminat cu temperatura culorii situata intre 3000-6500K este calma si linistitoare, oferind o stare optima de confort.

  1. Lampa cu Lupa, Rasarit de Soare, 5W, Stecher, Portocaliu, Metal

Aceasta lampa are dimensiuni reduse, astfel ca nu ocupa mult spatiu si se remarca prin tehnologia de iluminare cu leduri, care o transforma intr-o lampa de veghe foarte utila pentru cei mici. Din punct de vedere estetic, completeaza perfect decorul din camera copilului. In plus, se dovedeste a fi extrem de eficienta, dat fiind faptul ca aceasta lampa led consuma foarte putina energie electrica si are o autonomie crescuta.

  1. Veioza LED Betria, 40W, 3000K/4000K/6000K, Metal si Acril, Alb

Designul impresionant fac ca acest corp de iluminat LED sa se incadreze foarte bine in stilul practic si modern in acelasi timp. Aceasta veioza ofera o lumina placuta si odihnitoare si are un consum scazut de energie, astfel ca merita din plin sa faci aceasta investitie. Completeaza foarte frumos decorul din camera copilului, contribuind in mod evident la obtinerea unei ambiante calde si primitoare. 

  1.  Intrerupator Touch Simplu WI-FI, Alb, Sticla Securizata

Acesta face parte din categoria intrerupatoarelor inteligente cu touch care pot fi actionate prin WI-FI, cu ajutorul aplicatiei de pe telefon. 

Se remarca prin durabilitate dat fiind faptul ca panoul din sticla securizata cu senzor tactil este foarte rezistent la zgarieturi sau lovituri. Panoul se curata foarte usor, astfel ca se poate monta in medii in care igiena este foarte importanta cum ar fi camera copilului. In plus, prezinta un grad inalt de protectie pentru cei mici, fata de intrerupatoarele obisnuite.

Daca ai o casa smart, foloseste produse inteligente pe care le poti controla cu usurinta de pe smartphone sau telecomanda. Acestea fac parte din sistemul inteligent al casei si se remarca printr-un aspect modern, practic si foarte atractiv.

(0) Comentarii

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu