Top 5 Corpuri de Iluminat pentru Bucătărie

Top 5 Corpuri de Iluminat pentru Bucătărie

Iluminatul bucătăriei poate fi o modalitate excelentă de a adăuga o notă de personalitate spațiului, iar pentru acest lucru aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni diferite. În această postare, vă vom prezenta 5 corpuri de iluminat pentru bucătărie, în funcție de tipurile de iluminat ce pot fi utilizate în zona bucătăriei. Dacă doriți să adăugați o doză de eleganță și culoare bucătăriei luați în considerare investiția în pendule, lustre sau spoturi moderne. Aceste corpuri de iluminat pot emana lux și rafinament în cadrul bucătăriei. De asemenea, atunci când alegeți noi corpuri de bucătărie, este important să țineți cont de câteva criterii pentru a-l alege pe cel care se potrivește zonei respective. 

Criterii de luat în considerare atunci când alegeți corpurile de iluminat pentru bucătărie 

Atunci când vine vorba de alegerea corpurilor de iluminat pentru bucătărie, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.
 
În primul rând, gândiți-vă la dimensiunea camerei. Vreți corpuri de iluminat care să lumineze spațiul în mod adecvat, dar nu doriți ca acestea să fie prea copleșitoare? Puteți opta pentru lustre cu un design simplu și modern, care să creeze o iluminare generală.
 
În al doilea rând, luați în considerare stilul bucătăriei. Dacă este mai tradițională, ați putea să alegeți ceva mai clasic în ceea ce privește corpurile de iluminat. Dacă bucătăria are un aer mai modern, atunci un corp de iluminat contemporan s-ar putea să se potrivească mai bine. De asemenea, corpurile de iluminat din metal se potrivesc într-un stil industrial, în timp ce unele sisteme de iluminat care folosesc materiale precum sfoară sau iută, sunt perfecte într-un stil de amenajare boho. Totodată, iluminatul cu LED este o opțiune excelentă pentru bucătărie, deoarece oferă o lumină strălucitoare și consistentă, utilizând în același timp mai puțină energie decât becurile tradiționale. 
 
În cele din urmă, gândiți-vă la câtă lumină naturală primește încăperea. Dacă aveți o mulțime de ferestre, s-ar putea să nu aveți nevoie de atât de multe lămpi suspendate. Dacă nu există suficientă lumină naturală, cel mai probabil că va trebui să alegeți mai multe corpuri de iluminat, care să creeze o sursă de lumină eficace și o atmosferă călduroasă, în ton cu stilul de amenajare al bucătăriei.
 
Când vine vorba de selectarea corpului de iluminat perfect pentru bucătărie, poate fi greu să știți de unde să începeți. De aceea, am alcătuit o listă cu cinci produse perfecte pentru a vă putea ghida în luarea deciziei. 

Pendul Sorana, 7*E27, Auriu cu Negru – perfect pentru zona de servire a mesei 

Când vine vorba de iluminatul bucătăriei, luminile suspendate sunt o alegere populară. Sunt perfecte pentru insule și baruri pentru micul dejun și oferă o cantitate ideala de lumină pentru zona de luat masa, fără a fi prea copleșitoare. Oricare ar fi stilul bucătăriei, cu siguranță există un pendul suspendat care i se potrivește. 
 
Pendulul Sorana cu un design modern, în nuanțe de auriu și negru, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o iluminare contemporană și elegantă în bucătăria lor. Cu un design în nuanțe de auriu și negru, este un accesoriu perfect pentru zona de luat masa. Nu este doar o piesă de artă frumoasă, ci oferă încăperii o atmosferă elegantă.
 
Are 7 surse de iluminat care pot fi controlate de un singur întrerupător, ceea ce facilitează iluminarea bucătăriei. Fiind dispuse diferit pe o tijă metalică, acestea pot ilumina bucătăria în diferite unghiuri. Sticla ce protejează becurile este realizată sub formă rotundă, în nuanțe transparente, pentru a favoriza o iluminare ambientală potrivită pentru zona de luat masa sau insula de bucătărie.  

Lustră Hexagonit, 3*E27, Metal, Negru – obțineți un aspect modern, rafinat

Când vine vorba de corpuri de iluminat pentru bucătărie, lustrele sunt întotdeauna alegerea favorita. Și pentru un motiv întemeiat - lustrele adaugă o notă luminoasă elegantă și stil oricărei încăperi. Dar nu toate lustrele sunt create la fel. Este important să alegeți un model care are dimensiunea potrivită pentru bucătăria voastră. De asemenea, va trebui să vă asigurați că este fabricat din materiale ușor de curățat. Și, în cele din urmă, să alegeți o lustră care are o putere de iluminare bună. Acest lucru vă poate asigura că bucătăria este bine luminată, indiferent de ora din zi.
 
În acest sens, recomandăm Lustra Hexagonit confecționată din metal negru, perfectă pentru un stil de amenajare modern și chiar industrial sau minimalist. Lustra Hexagonit dispune de 3 surse de iluminat, ce pot fi poziționate așa cum doriți, pentru o iluminare de accent perfectă. Se conectează la rețea și folosește diferite becuri pentru iluminat, inclusiv becuri halogen, fluorescente, becuri economice, clasice sau becuri LED pentru economisirea energiei. 
 
Lustra are un diametru de 54 cm și o înălțime de 14 cm, ceea ce o face perfectă pentru a fi instalată atât în centrul bucătăriei, cât și deasupra zonei de luat masa, pentru a obține o iluminare adecvată. Cu certitudine, lustra Hexagonit va transforma încăperea, dintr-o bucătărie aparent simplă, într-una cu adevărat spectaculoasă.  

Spot LED Încastrabil Emeris – pentru o iluminare practică

Dacă sunteți în căutarea unui corp de iluminat care va da bucătăriei un aer modern, atunci ar trebui să luați în considerare iluminatul încastrat. Este o modalitate excelentă pentru a face ca un spațiu mic să pară mai mare, și este perfect pentru a vă evidenția blaturile și dulapurile.
 
Spoturile încastrabile sunt o alegere excelentă dacă doriți să adăugați personalitate bucătăriei voastre. Spotul LED Încastrabil Emeris este o opțiune populară și este perfect atât pentru bucătăriile cu tavane înalte, cât și pentru cele cu un plafon mai jos. Este confecționat din metal alb și are o formă rotundă și un diametru de 22 cm, potrivindu-se perfect în orice bucătărie.
 
Spotul Emeris se utilizează pentru iluminat bandă LED cu lumină rece, perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă, calmă și productivă. Alegeți să instalați mai multe spoturi LED Emeris în zona de gătit, întrucât această activitate trebuie să se desfășoare în siguranță. Astfel, veți beneficia de o lumină puternică, dar care nu va fi obositoare pentru ochi.  
 
Instalarea este ușoară - cele mai multe corpuri de iluminat încastrate vin cu un șablon care vă ajută să obțineți unghiul corect. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă actualiza bucătăria fără a cheltui mulți bani, atunci iluminatul încastrat merită cu siguranță luat în considerare.

Lustra LED cu Telecomandă Teatru – creează un aspect sofisticat

Când vine vorba de iluminatul bucătăriei, iluminatul cu telecomandă este, de asemenea, o alegere populară. Și pentru un motiv întemeiat - este versatil și poate fi personalizat pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Există o mulțime de corpuri de iluminat cu telecomandă, astfel încât să puteți găsi unul care se potrivește perfect spațiului vostru. Puteți opta pentru o lustră tip plafonieră sau puteți alege ceva mai unic, cum ar fi Lustra LED cu Telecomandă Teatru din colecția Alessandro Design.
 
Lustra LED cu Telecomandă Teatru oferă un flux luminos de 5760lm, 3 surse de iluminat și este perfectă pentru bucătării mai mari, încadrându-se într-un mod spectaculos și elegant deasupra insulei de bucătărie sau zonei de luat masa. Dispunând de un mod de acționare atât prin intermediul clasicului întrerupător, cât și cu ajutorul telecomenzii, lustra vă oferă flexibilitatea de a selecta tipul de lumină dorit. Astfel, dacă aveți nevoie de mai multă lumină, puteți ajusta cu ușurință iluminatul pentru a direcționa o lumină rece sau neutră. Dacă doriți o atmosferă mai relaxantă, intimă, puteți selecta lumina caldă
 
Designul lustrei este unul modern și reglabil, permițând reglarea celor 3 surse de iluminat din metal, decorate cu cristale, așa cum doriți. Puteți monta sursele dispuse paralel, la distanțe egale sau intercalate, pentru a crea un design unic. Însă indiferent de modul în care o veți instala, rezultatul va fi unul care va impresiona în mod plăcut. 

Lustra Led Casiana – perfectă pentru o bucătărie minimalistă 

Iluminatul este un aspect foarte important al oricărei bucătării. La urma urmei, veți petrece mult timp acolo, așadar va trebui să vă asigurați că spațiul este luminat în cel mai bun mod posibil. Un alt corp de iluminat recomandat în zona bucătăriei, este Lustra Led Casiana. Acest corp de iluminat este foarte versatil și poate fi folosit pentru a lumina întreaga bucătărie sau masa de dining. În plus, este o modalitate excelentă pentru a adăuga lumină suplimentară fără a ocupa prea mult spațiu. Designul său elegant și aspectul luxos vor adăuga strălucire decorului, iar materialele de calitate superioară, emană la rândul lor un farmec luxos căruia nu-i veți putea rezista.
 
Lustra Led Casiana este un corp de iluminat modern, confecționat din acril și metal auriu, cu două surse de iluminat ce oferă un flux luminos de 9200lm. Cele două surse de iluminat sunt dispuse intercalat, având un diametru de 45 cm, respectiv 60 cm și o înălțime de 100 cm. Funcționează prin alimentare la rețea, iar tipul de bec utilizat este banda LED, bandă ce oferă posibilitatea selectării unei lumini calde, reci sau neutre, în funcție de preferințe. Cu o putere de iluminare de peste 116 W, acesta oferă o iluminare amplă pentru orice bucătărie. 
 
Lustra Casiana va contribui la crearea unui decor impresionat, fiind o adevărată operă de artă. Forma sa delicată, dar ornamentată, adaugă eleganță oricărui spațiu, iar finisajul său auriu moale conferă o strălucire sofisticată. Folosiți acest corp de iluminat minunat pentru a crea o ambianță care vă va transforma total bucătăria, de la un decor obișnuit la unul extraordinar.

Dacă sunteți în căutarea unui corp de iluminat care să adauge caracter bucătăriei, optați pentru ceva cu un design unic sau o culoare interesantă. Nu uitați de iluminatul de accent - este important să aveți o lumină care să se concentreze în mod specific pe zona în care lucrați. Nu vă grăbiți și parcurgeți toate opțiunile din magazinul online Alessandro Design înainte de a lua o decizie. Cu un corp de iluminat potrivit, bucătăria poate fi transformată într-un spațiu elegant și complet funcțional.

(0) Comentarii

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu