Lustre și plafoniere

Lustre și plafoniere

Atât lustra, cât și plafoniera reprezintă un corp de iluminat potrivit pentru aproape orice cameră de zi.  Sunt cel mai des folosite corpuri de iluminat în prezent și sunt atât de populare din mai multe motive întemeiate. La Alessandro Design, înțelegem că oamenii pot avea viziuni, dorințe, nevoi sau gusturi diferite. Din acest motiv, am pregătit o mare varietate de lustre led și plafoniere pentru a satisface nevoile și gusturile fiecărui client. 

     Așadar dacă sunteți în căutarea unei surse de lumina pentru camera dumneavoastră, ați ajuns la locul potrivit!

    Pe lângă faptul că vă punem la dispoziție o mare varietate de lustre și plafoniere, scopul nostru este să vă oferim informații interesante despre acest tip de iluminat interior cu led, utilizările sale și alte câteva sfaturi cu scopul de a face cea mai bună alegere pentru locuința dumneavoastră.

 

    Ce sunt lustrele?

După cum am amintit mai sus, o lustră este un corp de iluminat special conceput pentru locuința dumneavoastră. Acestea sunt de obicei instalate în centrul încăperii și utilizate ca surse de iluminat principale. Caracteristica lor importantă este de a servi drept iluminare esențială a încăperii și de a înlocui lumina zilei pe timp de noapte. 

 

    Ce este corpul de iluminat de tip plafonieră ?

    Plafonierele sunt soluția clasică de iluminat interior, sunt foarte utile și există de mult timp pe piața corpurilor de iluminat. Acestea sunt instalate în centrul tavanului, însă pentru că lumina artificială emanată de ele nu acoperă întregul spațiu al camerei, putem spune că sunt potrivite în camere de dimensiuni reduse.

    Când alegeți o plafonieră, trebuie să știți ca ideală este una cu leduri, ce sunt eficiente din punct de vedere energetic, au intensitatea luminii reglabila și oferă o lumină albă subtilă. Încercați să găsiți și alte soluții, cum ar fi lămpile de podea, pentru a permite luminii să ajungă în colțurile mai puțin luminate ale locuinței.

    Plafonierele și lustrele concentrate într-o singură direcție asigură o distribuție uniformă a luminii în toată încăperea. Astfel, în funcție de designul încăperii și de cadrul dorit, puteți alege între o lustră modernă, industrială, o lustra rustica sau o lustra minimalistă.

    Dormitoarele sau sufrageria necesită iluminare specială, pentru a se potrivi nevoilor legate de funcționalitate, dar și estetice ale camerei. O alegere simplă ce constă într-o lustră de dormitor sau un corp de iluminat de tip plafonieră face ca ambianța de vis să devină realitatea de zi cu zi.

    Asadar, pe site-ul Alessandro Design puteți găsi zeci de modele de lustre și plafoniere moderne dintre cele mai inedite, ce va pot completa locuința în mod deosebit. 

 

(0) Comentarii

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu