Garanție noțiuni generale

Garanție noțiuni generale

Ghid privind garanția pentru produsele achiziționate din magazinul nostru online

Ne bucurăm că ați ales să cumpărați produse din magazinul nostru online și dorim să ne asigurăm că aveți o experiență plăcută și fără griji. În acest articol de suport, vom discuta despre perioada de garanție a produselor achiziționate și ce trebuie să faceți în cazul în care întâmpinați probleme sau defecțiuni.

Perioada de garanție:

Fiecare produs achiziționat din magazinul nostru online vine cu o perioadă de garanție specifică, care poate varia în funcție de tipul produsului și de producător. Pentru a verifica durata exactă a garanției pentru produsul dumneavoastră, vă rugăm să consultați documentația furnizată împreună cu produsul sau să accesați pagina noastră de informații despre garanție.

Corpurile de iluminat, bateriile sanitare și produsele electronice vin cu o garanție de 24 de luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice și 12 luni pentru ambele categorii în cazul în care produsele sunt bunuri de ocazie (resigilate).

Ce acoperă garanția:

Garanția acoperă, în general, defectele de fabricație și funcționarea necorespunzătoare a produsului în condițiile normale de utilizare. Aceasta include reparații gratuite sau înlocuirea produsului în cazul în care se constată că acesta are defecte sau nu funcționează așa cum este specificat în descrierea produsului.

În cazul în care trimiteți un produs iar acesta nu are defecte, adică este funcțional, se va percepe o taxă, aceasta va acoperi costul transportului.

Cum să beneficiați de garanție:

Cititi articolul cum trimit un produs in garantie !

 

(0) Comentarii

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu