Cum se montează lustra LED Alessandro Design?

Cum se montează lustra LED Alessandro Design?

Lustrele LED Alessandro Design sunt apreciate de clienții care ne aleg cu încredere atunci când vine vorba de proiectele de (re)decorare a locuinței sau chiar a unor spații operaționale. Scopul nostru este să-ți oferim cea mai bună calitate, așa încât întreaga experiență cu produsele noastre să fie una satisfăcătoare. 
Se montează greu lustra LED? 
Dacă ai ajuns în categoria noastră de lustre LED și ai identificat deja câteva modele care îți plac, după ce ai vizualizat poze, videoclipuri de prezentare și specificații, e posibil să te întrebi cum se montează aceste corpuri de iluminat. În mod cert, sunt diferite de lustrele clasice, atât prin aspect, cât și prin funcționare, iar de aceea, te-ai putea gândi că e complicat să le asamblezi sau chiar că ai nevoie de un profesionist pentru a face acest lucru. Din fericire, îți garantăm că poți asambla fără ajutor orice lustră LED din colecția noastră, iar în acest articol îți vom arăta ce presupune montarea lustrei
Cum montez lustra LED Alessandro Design? 
Pe canalul nostru de YouTube am pregătit un videoclip în care arătăm pas cu pas, care este principiul montării lustrelor LED comercializate de noi. Tot acolo găsești și alte videoclipuri de ajutor.
 
Deși design-urile acestora variază, de la lustre simple de dimensiuni reduse la modele complexe cu cristale și decorațiuni speciale, majoritatea împărtășesc același sistem: este esențial să se facă în mod corect conexiunea pe cabluri dintre elementele luminoase și baza lustrei
 
Ne dorim ca partea de asamblare/montare și instalare a lustrei să nu-ți creeze dificultate, așa că am redus toată operațiunea la 5 pași simpli:
Pasul 1 
Deschide cu grijă coletul și verifică următoarele elemente: 



 
  • telecomanda - pentru lustrele cu control remote
  • abajururile lustrei - elementele decorative ale acesteia, care pot avea diverse forme, însă le identifici ușor, pentru că ele conferă designul ( în funcție de model )
  • baza lustrei - un corp metalic, de regulă, care este conectat cu abajururile prin cabluri subțiri
  • accesoriile de fixare pentru corpurile led și bază - tuburi tip stut cu filet la ambele capete, piulițe, șuruburi, tije metalice ( în funcție de model numărul de piese diferă )
 
Pasul 2
Manual, înfiletează fiecare tub în orificiul corespondent de pe corpurile led. Numărul acestora diferă de la lustră la lustră. Aceste tuburi au un rol estetic, de mascare a cablurilor, dar și practic, pentru că de ele depinde înălțimea lustrei. 
Pasul 3 
Apoi, rând pe rând, adu fiecare corp led aproape de bază și înfiletează celelalte capetele cu filet ale tuburilor în orificiile corespondente de pe bază, având grijă să treacă toate firele electrice în spatele acesteia.
Pasul 4 
Întoarce baza cu spatele în sus și fixează manual tuburile filetate cu piulițele speciale. La anumite modele s-ar putea să trebuiască să folosești o cheie. 
Pasul 5 
Fixează tija / tijele din metal, conectează cablurile prin mufele speciale și instalează lustra pe tavan cu ajutorul unei bormașini. 
 
Îți recomandăm să poți mănuși de protecție în timp ce asamblezi lustra, dar și când o instalezi pe plafon. 
Instalarea lustrei LED
Cele mai multe modele de lustre LED Alessandro Design funcționează cu telecomandă, însă le poți acționa și de le întrerupătorul clasic, așa că poți instala fără probleme lustra nouă cu sursă LED în același loc în care aveai înainte o lustră clasică
Dacă de partea de asamblare a lustrei te poți ocupa singur/ă, pentru siguranța instalației electrice te sfătuim să apelezi la un electrician pentru etapa de montare pe tavan (în cazul în care nu ești sigur/ă că te pricepi la un standard specializat).
 
Acum că ai terminat, tot ce-ți rămâne de făcut este să te așezi pe canapea și să te bucuri de un iluminat inteligent, plăcut și, cel mai important, extrem de sigur!

(6) Comentarii

  • Aplici
    08.02.2023 11:48

    Aplici

    Am achiziționat de la dv 2 aplici de aproximativ1an.Mentionez că una dintre ele deja s a defectat ,nu se mai aprinde ????.Nu mai am cutiile și nici actele de la ele ,ce pot face (in afara că o pot arunca )

    Raspunde
    • Andreea Panaite
      18.06.2023 15:41

      Andreea Panaite

      Ne puteti contacta sau ne puteti trimite un email (021 555 7252 - [email protected]), personalul nostru care se ocupa de sesizari va prelua cazul dvs si impreuna vom gasi comanda dvs si va vom prelua produsul pentru service.

  • Ramona
    10.12.2021 18:19

    Ramona

    Buna
    Va rog sa îmi Spune-ți cum sa sincronizez telecomanda cu plafoniera
    Precizez ca plafoniera este montata deja și nu am reușit nicicum sincronizarea
    Multumesc

    Raspunde
  • Addy
    14.11.2021 00:17

    Addy

    Iar conectarea remote? Adica controlul lustrei din telefon

    Raspunde
  • Gytanu20@yahoo.com
    02.11.2021 21:33

    [email protected]

    2 lustre se pot conecta la o telecomanda

    Raspunde
  • Mircea Luca
    22.10.2021 06:41

    Mircea Luca

    Salutare,
    Am achiziționat 2 lustre dar nu reușesc sa o fac sa meargă din telecomanda
    As aprecia orice sfat
    Multumesc

    Raspunde

Lasa un comentariu